Hanna-Leena mukaan osuuskuntaan

Nasta Designin väki painaa töitä lujempaa kuin koskaan. Vuosi 2011 alkoi lupaavasti, kun osuuskunta sai joukkoihinsa uuden jäsenen, Hanna-Leena Saarenmaan.

”Visusti yhdessä” on ollut TAMKilta samaan aikaan valmistuneiden, Nasta Design -osuuskunnassa tätä nykyä vaikuttavien visuaalisen suunnittelijoiden motto. Saarenmaa toteaa, että kyseinen motto on tullut yhä tärkeämmäksi, kun yhteiset opiskeluprojektit ovat nyt monen osalta vaihtuneet itsenäiseen ja tiivistahtiseen freelancer-työskentelyyn.

Hanna-Leena kertoo olevansa iloinen voidessaan tällä hetkellä työskennellä päätoimisesti TAMKin viestintäpalveluissa, mikä on työideologialtaan perinteistä mainostoimistotyötä pitkäjännitteisempää ja yhteisvastuullisempaa. Graafiseen suunnitteluun keskittyneen päätyönsä ohessa uusi tulokas on tehnyt yhä enemmän myös freelancer-projekteja, joten nyt oli oikea aika liittyä osuuskuntaan. Tulevaisuudelta Hanna-Leena toivoo, että Nasta Designista löytyisi henkinen koti kehittää omaa osaamista ja osuuskunnan toimintaa, sillä asiakkaita ja ammatillisia haasteita löytyy moneen lähtöön.

Medianomitutkinnon lisäksi myös artenomiksi kouluttautuneelle moniosaaja-Saarenmaalle kädentyöt ovat tärkeä harrastus ja intohimo. Kengät, asusteet ja nuket heräävät eloon Hanna-Leenan käsissä, ja melkein joka päivä syntyy jotain uutta. Ammatillista unelmaansa Hanna-Leena aikoo toteuttaa yhdistämällä eri alojen osaamisensa ja jatkaa nukkeanimaatioiden tekemistä heti sopivan tilaisuuden tullen. Nasta Design toivottaa uuden jäsenensä lämpimästi tervetulleeksi ollen mukana puhkumassa tuulta tuleviin projekteihin.